Hoe werkt het afwerken van kunststof kozijnen?

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Terug naar overzicht
DKA003 Doko Kunststof Kozijnen

Het plaatsen en afwerken van kunststof kozijnen

Als u voor kunststof kozijnen kiest, kiest u meteen voor een boel voordelen voor uw woning. Ten eerste zijn kunststof kozijnen bijzonder duurzaam en slijtvast. U hoeft er dus weinig onderhoud aan te doen. Ten tweede isoleren kunststof kozijnen ook bijzonder goed, wat uw energierekening en wooncomfort ten goede komt. Tot slot zijn kunststof kozijnen ook in erg veel kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, waardoor er voor elk wat wils te vinden is. Maar hoe werkt het afwerken en plaatsen van op maat gemaakte kunststof kozijnen? Doko Kunststof Kozijnen vertelt er hier meer over.

Kunststof kozijnen in de muur plaatsen

Het installeren van kunststof kozijnen gebeurt meestal bij een renovatie of bij het construeren van een nieuwbouwwoning. Dit gebeurt altijd met raamdoken die in de muur geïnstalleerd worden. Deze ‘haken’ klemmen het kozijn in de muur, zodat het goed vast komt te zitten. Hoeveel muurankers er nodig zijn, is afhankelijk van het materiaal, waarvoor ook elke keer weer andere voorschriften van toepassing zijn.

Dit zijn onze voordelen

Al sinds 1996 leveren wij de mooiste producten aan particulieren. Kies ook voor ons en u profiteert van onze:

  • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Kritisch geselecteerde vakmensen
  • Maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**
Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Hoe sluiten de kozijnen aan bij een gevel?

Als het nodig is, wordt de overgebleven ruimte opgevuld met PUR-schuim of een houten vulling. Mogelijk wordt er nog een zwelbandje geplaatst om voor de aansluiting van het kozijn met de buitensteen te zorgen. Dit maakt het geheel waterdicht en afgewerkt. Mogelijk voorzien we het kunststof kozijn aan de buitenkant met kleine dorpeltjes die het hoogteverschil opvangen tussen het nieuwe kozijn en de aansluiting.

Wanneer worden kunststof kozijnen luchtdicht geplaatst?

Laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Dan kunt u ook kiezen voor luchtdichte plaatsing. Let er wel bij op dat hiervoor andere eisen en voorwaarden gelden. Deze manier van werken wordt namelijk vooral gebruikt bij BEN en passiefwoningen. Wilt u ook de binnenkant van uw kozijnen af laten werken? Voor de binnenkant voor uw kunststof kozijnen kunt u de afwerking helemaal zelf kiezen. Vandaag de dag zijn een stucwerk-look, hout-look of gyroc-look erg populair. De keuze is helemaal aan u!

Kunststof kozijnen

Meer weten over kunststof kozijnen afwerken?

Wilt u meer weten over het afwerken van kunststof kozijnen? Gaat u binnenkort uw woning renoveren en wilt u kunststof kozijnen laten installeren? Neem dan gerust contact op met de professionals van Doko Kunststof Kozijnen. We voorzien u graag van advies en we helpen u graag verder! U bereikt ons telefonisch op 030 – 238 70 07 en per mail op info@doko-kozijnen.nl.

doko kozijnen monteur
doko kozijnen bus

15 jaar volledige garantie

Kunststof kozijnen