Kunststof kozijnen Amersfoort

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kies in Amersfoort voor kunststof kozijnen

Bent u van plan om uw woning te renoveren en bent u nog zoekende naar de juiste partners en de juiste materialen? Schakel dan de hulp in van Doko Kunststof Kozijnen. Kies uit ons ruime aanbod aan kunststof producten in zowel moderne als klassieke modellen. Ook bieden we verschillende kleurencombinaties waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Benieuwd naar hoe de kunststof producten in het echt ogen? Kom dan langs in onze showroom en laat u door een van onze medewerkers voorzien van professioneel advies voor uw woning in Amersfoort.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen en meer

Bij Doko Kunststof Kozijnen bieden wij u veel meer dan enkel kunststof kozijnen. Wij bieden u onder andere:

  • Kunststof deuren
  • Kunststof gevelbekleding
  • Kunststof dakkapellen
  • Kunststof (hef) schuifpuien

Al onze producten zijn gemaakt van stevig kunststof. Dit zorgt ervoor dat kunststof dakkapellen bijvoorbeeld zorgen voor een betere isolatie, uw huis veiliger maken en uw huis bovendien een vernieuwd en fris uiterlijk geven. Door de metalen versterkingen die worden aangebracht op de kozijnen, bent u extra beschermd tegen bijvoorbeeld inbraken in Amersfoort. Ook is de gebruiksvriendelijkheid van bijvoorbeeld de kunststof kozijnen erg hoog: met één handbeweging kan het kozijn worden geopend. Laat u in onze showroom verder informeren over de voordelen van onze kunststof producten!

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Deskundigheid, klantgerichtheid en ervaring

Sinds 1996 houdt Doko Kunststof Kozijnen zich bezig met kunststof producten en dan met name kunststof kozijnen. In de loop van de jaren hebben wij ons weten te ontwikkelen tot specialist op het gebied van allerlei kunststof producten. We staan daarnaast bekend om onze klantgerichte en persoonlijke aanpak en daarom staan uw wensen bij ons centraal. We adviseren, inspireren en motiveren onze klanten om samen met ons de woonsituatie te verbeteren met onze kunststof producten. We bieden onze klanten altijd een garantie van 15 jaar en komen graag langs op locatie om de situatie in Amersfoort te bekijken. We zien uw woonsituatie dan zelf en kunnen daardoor vervolgens ons beste advies op uw woonsituatie loslaten. Laat ons vandaag nog bekijken wat we voor u kunnen betekenen in Amersfoort!

Laat ons u in amersfoort helpen

Benieuwd naar wat kunststof deuren, kunststof gevelbekleding of kunststof kozijnen voor uw woning in Amersfoort kunnen doen? We komen graag bij u langs om naar uw wensen te luisteren en u van advies te voorzien. Bel ons voor een afspraak via 030-2387007 of stuur een mail naar info@doko-kozijnen.nl en we kijken naar wat we voor u kunnen betekenen in Amersfoort!