Kunststof kozijnen Bunnik

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kies voor kunststof kozijnen in Bunnik

Doko Kunststof Kozijnen kan u in Bunnik helpen aan kwalitatieve kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen of gevelbekleding. Zoekt u naar een stevige kunststof hefpui of schuifpui? Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van kunststof dakkapellen of gevelbekleding? Of wilt u geïnspireerd worden door al onze variaties en kleuren kunststof deuren en kozijnen? Bij ons kunt u terecht voor klassieke en moderne modellen. Bezoek direct onze showroom en bekijk ons ruime en veelzijdige assortiment. Wat wilt u straks terugzien in Bunnik?

Kunststof kozijnen

Welk product van kunststof wenst u?

Wij kunnen uw woonhuis in Bunnik verrijken met kunststof:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Gevelbekleding
  • Hef-/Schuifpuien

Of u nou kiest voor onze kunststof kozijnen en deuren, of voor onze kunststof gevelbekleding en dakkapellen, u kiest voor een mooi, handig en veilig product. Wist u bijvoorbeeld al dat onze producten erg veel geprezen worden om hun gebruiksvriendelijkheid, goede isolatievermogen en aantrekkelijkheid? U profiteert hierdoor straks van onder andere een mooier huis, een lagere energierekening en minder geluidsoverlast in Bunnik. Bent u al overtuigd? Kom langs om nog meer voordelen te ontdekken.

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Al sinds 1996 actief in kunststof kozijnen

Wij zijn geen pas gestart bedrijf. Wij leveren al sinds 1996 de mooiste kunststof gevelbekleding en dakkapellen aan particulieren. Wenst u ook kwalitatieve kunststof deuren of kozijnen voor uw woning in Bunnik? Ga een gesprek met ons aan en profiteer van onze persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen we precies die kunststof hefpui of schuifpui vervaardigen, die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Wij komen uw huis graag kosteloos opmeten en uw kunststof kozijnen vakkundig monteren.

Wij staan verder bekend om het volgende:

  • Kritisch geselecteerde vakmensen
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak
  • Maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Profiteer in bunnik met kunststof deuren, dakkapellen of kozijnen

Heeft u al een idee over hoe uw nieuwe kunststof kozijnen, deuren of kunststof gevelbekleding er in Bunnik uit moet komen te zien? Laat het ons weten. Dit geldt ook als u een kunststof hefpui of schuifpui wenst. Kom direct langs in onze showroom, bel naar 030-2387007 of stuur een e-mail naar info@doko-kozijnen.nl. Wij maken graag voor u precies die kunststof schuifpui of hefpui, kunststof dakkapellen of gevelbekleding, of kunststof kozijnen en deuren die u wenst voor uw woning in Bunnik!

Kunststof kozijnen