Over ons

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Doko kunststof kozijnen en dakkapellen

Bij Doko Kunststof Kozijnen staan wij voor u klaar voor alles op het gebied van kunststof kozijnen, draai-kiepramen, voordeuren, achterdeuren, schuifpuien, (renovatie) dakkapellen en gevelbekleding. Klassiek of modern, op het gebied van kunststof kozijnen zijn alle modellen verkrijgbaar, in alle mogelijke variaties en kleuren. Onze medewerkers zijn handgeselecteerde vakmensen en wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijkheid en service staat bij ons voorop. Vakmanschap en korte communicatielijnen met de klant zijn onze handelsmerken. Onze kozijnen worden vanzelfsprekend op vakkundige wijze gemonteerd. Doko Kunststof Kozijnen is in 1996 ontstaan in eigen huis en is sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van kennis en expertise. Sinds 2015 zijn wij met onze nieuwe showroom gevestigd op Strijkviertel 11 te De Meern, Utrecht.

Gratis en eerlijk advies

Doko Kunststof kozijnen kenmerkt zichtzelf door te investeren in de eerste gesprekken. Wij willen dat u goed en volledig voorgelicht wordt. Daarom maken wij het liefst persoonlijk met u een vrijblijvende afspraak om de situatie bij u thuis op te nemen, zodat u goed geïnformeerd wordt! Hieraan zijn uiteraard geen kosten verboden.

Wij laten u graag onze visie zien op uw inbreng en ideeën. Wij kunnen zelfs met uw zeggen de bouwaanvraag bij uw gemeente, bouwtekeningen en constructieberekeningen uit handen nemen.

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Waarvoor zou ook u moeten kiezen voor doko kunststof kozijnen

 • Wij bestaan al 25 jaar!
 • Wij hebben een Nederlandse fabrikant.
 • Gratis en vrijblijvend persoonlijk advies.
 • Gespecialiseerd in alleen kunststof.
 • Waar 15 jaar volledige garantie standaard is.
 • Extra beveiliging tegen inbraak SKG certificaat 2** (politie keurmerk veilig wonen).
 • Hoge isolatie waarde van kunststof kozijnen en glas voorzien van KOMO keurmerk.
 • Zeer veel kleur en profielenvariatie mogelijk. Zowel glad als met houtnerf.
 • Verschillende glassoorten.

Kwaliteit van Doko kunststof kozijnen

 • Perfecte montage en uitstekende service.
 • KOMO keurmerk op alle kunststof kozijnen en kleuren.
 • KOMO attest op elementen wit, crème (RAL9001) en alle houtnerf kleuren.
 • SKG certificaat inbraakwerendheidsklasse 2** (politie keurmerk veilig wonen).
 • Waar 15 jaar volledige garantie standaard is.
 • Bij alle kozijnen extra staal.
Kunststof kozijnen

Bezoek de showroom

Om onze visie betreffende een perfecte uitstraling te ontdekken is een bezoek aan onze uitgebreide showroom een must. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden en opstellingen zien die Doko Kunststof Kozijnen te bieden heeft.

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur

Wilt u in de showroom langs komen op een ander tijdstip? Mail of bel gerust, dan plannen we een afspraak voor u in. De koffie staat klaar!

Werkzaam in heel Nederland en in uw regio

Veel van onze werkzaamheden vindt u ook terug in de onderstaande plaatsen. Vanuit De Meern werkt ons team met veel passie voor een schitterend eindresultaat.

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Neem contact met ons op voor vakkundig advies of bekijk de onze gerealiseerde projecten.

doko kozijnen monteur
doko kozijnen bus

15 jaar volledige garantie

Kunststof kozijnen