Kunststof kozijnen Nieuwegein

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Wenst u kunststof kozijnen in Nieuwegein?

Bel naar Doko Kunststof Kozijnen als u interesse heeft in goede kunststof kozijnen, dakkapellen of gevelbekleding in Nieuwegein. Bij ons kunnen particulieren al sinds 1996 terecht voor maatwerk elementen, zoals een kunststof hefpui of schuifpui. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met kunststof dakkapellen of gevelbekleding? Kom bij ons langs en ontdek dat wij kunststof deuren en kozijnen hebben in vrijwel alle variaties en kleuren. Dit geldt voor zowel onze klassieke als moderne modellen. Kom nu langs vanuit Nieuwegein.

Kunststof kozijnen

Deze kunststof producten verkopen wij

Voor uw woning in Nieuwegein verwezenlijken wij graag kunststof:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Gevelbekleding
  • Hef-/Schuifpuien

Onze kunststof kozijnen en deuren staan bekend om hun schoonheid, veiligheid en comfort. Zo zijn ze uiterst gebruiksvriendelijk, onderhoudsvrij en enorm isolerend. Dit geeft u straks niet alleen prettige geluidsdemping, maar ook een lagere energierekening én een veiliger huis. Dat onze kunststof gevelbekleding en dakkapellen ook nog eens heel aantrekkelijk zijn, is erg mooi meegenomen. Wenst u deze voordelen ook in Nieuwegein?

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Kies om deze redenen voor onze kunststof kozijnen

Als u bij ons kunststof deuren of kozijnen wilt kopen, gaan we eerst uitvoerig met u in gesprek. Dankzij deze persoonlijke aanpak kunnen we goed bepalen wat uw eisen en wensen zijn aangaande kunststof gevelbekleding of dakkapellen. Is het juist een kunststof hefpui of schuifpui die u wenst in Nieuwegein? Laat ons dan een bezoekje brengen aan uw huis om de situatie op te meten.

Mogen wij vervolgens uw gewenste kunststof kozijnen monteren? Dan zorgen wij voor een prachtig en vakkundig resultaat. Wij:

  • Zijn meer dan 25 jaar ervaren in het vak
  • Hebben kritisch geselecteerde vakmensen in dienst
  • Leveren alleen maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • Geven maar liefst 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Verkopen kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Benader ons voor kunststof deuren, dakkapellen of kozijnen in Nieuwegein

Kom naar onze showroom om te ontdekken welke kunststof kozijnen, deuren en kunststof gevelbekleding u in Nieuwegein wenst. Wij zijn tevens uw ideale adres voor een kunststof hefpui of schuifpui. Wilt u meer weten over onze aanpak en ons aanbod? Bel naar 030-2387007 of stuur een e-mail naar info@doko-kozijnen.nl. Wij horen graag welke kunststof schuifpui en hefpui, welke kunststof dakkapellen en gevelbekleding, en welke kunststof kozijnen en deuren wij voor uw huis in Nieuwegein mogen maken.

Kunststof kozijnen