Hefschuifpui

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontdek onze puien van kunststof

Bent u op zoek naar een goede kunststof hefpui of schuifpui? Neem dan een kijkje in de ruime showroom van DOKO Kunststof Kozijnen! Onze hef- en schuifpuien zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor een bijzonder functionele verbinding tussen uw huis en uw tuin. Daarnaast biedt een hefpui of schuifpui u vele voordelen. Zo zijn al onze puien inbraakpreventief en isolerend, zowel qua temperatuur als qua geluid. Lees verder om meer te ontdekken over onze kunststof hefpui of schuifpui.

Dit zijn de voordelen van onze schuifpui of hefpui

Graag sommen wij de voordelen van onze schuif- en hefpuien nog even voor u op. Onze puien zijn:

  • Isolerend
  • Duurzaam
  • Aantrekkelijk
  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsvrij

Waarom het verder verstandig is om uw puien bij ons aan te schaffen, is omdat wij al meer dan 25 jaar actief zijn in het vak. Wij werken alleen maar met kritisch geselecteerde vakmensen en leveren maatwerk van hoogstaande kwaliteit. Wij geven niet zomaar 15 jaar garantie op onze producten. Uiteraard zijn al onze kozijnen en puien voorzien van het KOMO keurmerk en het SKG certificaat 2**. Kortom, breng snel een bezoekje aan onze showroom en ontdek uw gewenste schuif- of hefpuien!

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Ontdek de eigenschappen van een hefpui of schuifpui

Kunststof schuif- en hefpuien worden steeds populairder. Wij begrijpen heel goed waarom. Zo kan een schuifpui of hefpui van ons zowel in oude als in nieuwe huizen toegepast worden. Onze puien zijn namelijk verkrijgbaar in een houtlook. Met deze houtstructuur krijgt de verbinding tussen uw woning en tuin een veel minder strakke uitstraling. Dus of u nu houdt van strak en modern of van romantisch en landelijk, met een pui van ons zit u altijd goed. Een ander voordeel is dat onze kunststof puien zeer duurzaam zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de grote besparing op uw energieverbruik! Wilt u het energielabel van uw huis verbeteren? Kies dan voor onze kozijnen, deuren en hef- en schuifpuien!

Uitstraling

Kunststof schuifpuien worden steeds meer gebruikt. Het grote voordeel van een schuifpui van kunststof is dat ze zowel toegepast kunnen worden op oudere huizen als wel op moderne huizen. Dit omdat het kunststof kozijn leverbaar is in de houtlook verbinding met een houtstructuur waardoor het een minder strakke uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen

Een hef- schuifpui van kunststof is erg duurzaam

Bovendien leveren onze kunststof kozijnen een forse besparing op uw energieverbruik!

Voor het verbeteren van uw energie label zijn onze kunststof kozijnen precies wat u zoekt!

Wenst u een kunststof hefpui of schuifpui?

Bent u overtuigd van de voordelen van een schuifpui of hefpui van kunststof? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Wij komen graag uw situatie opmeten. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan realiseren wij voor u een perfect passende pui. Benader ons door te bellen naar 030-2387007 of stuur een e-mail naar info@doko-kozijnen.nl. Straks is uw woning ook voorzien van een kwalitatieve kunststof schuifpui of hefpui!

doko kozijnen monteur
doko kozijnen bus

15 jaar volledige garantie

Kunststof kozijnen