Kunststof kozijnen

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kies voor een kozijn van kunststof

Met de kozijnen van Doko Kunststof Kozijnen maakt u uw woning een stuk veiliger, beter geïsoleerd én mooier. Heeft u al een bepaalde stijl in gedachten? Gaat u bijvoorbeeld voor een moderne variant in een opvallende kleur? Of kiest u voor een kozijn met klassieke houtlook, waarvan de houtnerf niet van echt hout te onderscheiden is? Wat het ook wordt, onze kunststof producten sluiten altijd naadloos aan bij het karakter van uw woning. Kortom, bekijk direct ons ruime aanbod aan kunststof kozijnen.

Dit zijn onze voordelen

Al sinds 1996 leveren wij de mooiste producten aan particulieren. Kies ook voor ons en u profiteert van onze:

  • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Kritisch geselecteerde vakmensen
  • Maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Maak direct een afspraak!

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Ontdek de mogelijkheden met onze kozijnen

Wij leveren onze kozijnen in drie verschillende varianten:

  • Draairamen
  • Draaikiepramen
  • Uitzetramen/valramen

Wat voor een type kozijn u ook zoekt, een raam biedt vele voordelen. Zo biedt het u een blik op de buitenwereld. Het maakt uw gehele woning daardoor optisch een stuk groter. Een ander voordeel is dat het voor meer licht zorgt, terwijl u nog steeds gescheiden bent van de buitenwereld. Ook als het koud is buiten of regent, geniet u van meer licht, zonder daarvoor de lampen aan te hoeven doen. Kortom, een raam, voorzien van een mooi kunststof kozijn, biedt u warmte, licht en comfort en beschermt u tegen wind en regen.

Waarom onze kozijnen van kunststof zo populair zijn

Onze kozijnen bestaan uit meerdere compartimenten. Hierdoor werken ze zeer isolerend. Ze houden niet alleen het geluid van buitenaf goed buiten, ze zorgen er ook voor dat u het in de winter niet koud heeft en in de zomer niet te warm. U hoeft bovendien een stuk minder stookkosten te gebruiken, waardoor u weer bespaart op uw energiekosten! Verder is elk kozijn van ons zeer onderhoudsvrij. De metalen versterkingen die we er, geheel volgens de richtlijnen op aanbrengen, garanderen een hoge veiligheid. Ook de gebruiksvriendelijk is het benoemen waard. Zo kunt u een kozijn van ons met slechts één handbeweging openen en ventileren.

Kunststof kozijnen

Geef uw wensen aan ons door aangaande kunststof kozijnen

Wenst u ook kozijnen van kunststof voor uw woning? Kom dan naar onze showroom, bel naar 030-2387007 of stuur een mail naar info@doko-kozijnen.nl. Wij realiseren voor uw woning graag mooie en kwalitatieve kunststof kozijnen!

Kwaliteit

Onze ramen zijn niet alleen geschikt voor uw huis vanwege het aantrekkelijke ontwerp maar ook om haar uitstekende innerlijke waarden. De vormstabile uitstekend geïsoleerde systemen bestaande uit meerdere compartimenten, reduceren stookkosten en verhogen stabiliteit en veiligheid van het raam. De optimale geluidsisolatie zorgt voor een aangename en rustige omgeving, het onderhoudsvrije, weer en verouderingsbestendige materiaal waarborgt langdurig mooie ramen. Metalen versterkingen van metaal volgens de richtlijnen garanderen een hoge veiligheid.

Ontdek het draai-kiepraam waarmee u in één handbeweging uw (slaap)kamer kunt ventileren. Nu standaard verkrijgbaar met de zomer en winterstand.

doko kozijnen monteur
doko kozijnen bus

15 jaar volledige garantie

Kunststof kozijnen

Duurzaam

Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar leveren ook een forse besparing op uw energieverbruik! Voor het verbeteren van uw energie label zijn onze kunststof kozijnen precies wat u zoekt!

Zorg dat uw woning ook het A-label krijgt. Er worden duurzame producten gebruikt waardoor u het milieu ook weer ontziet!