Kunststof kozijnen Maarssen

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kies in Maarssen voor kozijnen van kunststof

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen van zeer hoge kwaliteit? Kies dan voor de kunststof producten van Doko Kunststof Kozijnen. Onze medewerkers zijn hand geselecteerde vakmensen die alleen met producten van de hoogste kwaliteit werken. Onze kunststof kozijnen zijn zowel in klassieke of moderne modellen in alle mogelijke variaties en kleuren verkrijgbaar. Kunt u niet kiezen tussen onze verschillende modellen kunststof kozijnen? Persoonlijkheid en service staat bij ons voorop en daarom helpen we u graag verder met uw beslissing in Maarssen.

Kunststof kozijnen

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment

Naast kunststof kozijnen, hebben wij meerdere kunststof producten in ons assortiment. We bieden u in Maarssen onder andere kunststof deuren, kunststof gevelbekleding, kunststof dakkapellen en kunststof (hef) schuifpuien. Is uw keuze gevallen op onze kunststof kozijnen? Dan is dit een forse besparing op uw energieverbruik! Kunststof kozijnen zorgen ervoor dat het energielabel van uw woning in Maarssen aanzienlijk verbetert! Kiest u voor een schuifpui van kunststof? Dan kiest u voor een optie van lange levensduur. Dit geldt voor al onze kunststof producten! Kunststof behoeft weinig tot geen onderhoud en heeft een zeer lange levensduur. Daarnaast is kunststof erg sterk waardoor een kunststof hef- of schuifpui bijvoorbeeld zeer inbraakwerend is voor uw huis in Maarssen!

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Kies voor onze kunststof producten en profiteer

Waarom kiezen voor onze kunststof producten in Maarssen? Wij investeren, naast onze producten, ook in de eerste gesprekken met de klant. We stellen goede voorlichting over onze producten namelijk op prijs. We maken daarom ook het liefst een persoonlijke afspraak bij u thuis om direct de situatie op te kunnen nemen in Maarssen! Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Al onze producten zijn door een Nederlandse fabrikant op maat gemaakt
  • We voorzien klanten van gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies
  • We zijn puur gespecialiseerd in kunststof producten
  • We bieden 15 jaar volledige garantie als standaard
  • We hebben ruim 25 jaar ervaring

Neem contact op vanuit Maarssen

En, waar gaat uw keuze naar uit? Naar onze kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien of misschien wel naar onze kunststof gevelbekleding? We helpen u graag bij het maken van uw keuze en komen vrijblijvend langs voor een voorlichtingsgesprek over de mogelijkheden en onze producten. Wanneer u een afspraak wilt maken of vragen aan ons heeft, kunt u ons bereiken door ons te bellen via 030-2387007. Ook kunt u mailen naar info@doko-kozijnen.nl en we helpen u graag verder met onze kunststof deuren of kozijnen, kunststof dakkapellen of kunststof gevelbekleding in Maarssen!

Kunststof kozijnen