Kunststof kozijnen Vleuten

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Maak kennis met kunststof in Vleuten

Doko Kunststof Kozijnen is de specialist op het gebied van kunststof producten. Kan uw huis in Vleuten wel een opknapbeurt gebruiken? Maak uw huis dan bijvoorbeeld beter geïsoleerd, veiliger en mooier met kunststof kozijnen. De kozijnen zijn te krijgen in zowel klassieke als moderne modellen en bijna elke kleur is mogelijk. Wij staan bekend om onze persoonlijkheid en service en daarom bieden wij elke klant persoonlijk, professioneel en vrijblijvend advies. Wat kunnen we voor u in Vleuten betekenen?

Kunststof kozijnen

Maak uw huis in Vleuten zuiniger met kunststof kozijnen

Kunststof producten brengen vele voordelen met zich mee. Zoekt u een oplossing met een lange levensduur, die weinig onderhoud vergt en een positieve werking heeft op de eigenschappen van uw woning in Vleuten? Dan bieden kunststof kozijnen, dakkapellen, kunststof (hef) schuifpuien, deuren of kunststof gevelbekleding uitkomst. Wanneer u bijvoorbeeld voor onze kunststof kozijnen kiest, dan zorgt dit er meteen voor dat uw huis een beter energielabel krijgt. Daarnaast wordt uw huis veiliger: kunststof kozijnen zijn namelijk ontzettend stevig. Wenst u onze kunststof kozijnen, deuren of bijvoorbeeld dakkapellen in het echt te zien? Kom dan vanuit Vleuten eens langs in onze showroom en we informeren u graag over onze producten.

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Profiteer van de volgende voordelen in vleuten

Wanneer u ervoor kiest om onze kunststof kozijnen, schuifpuien of deuren aan te schaffen, ervaart u direct een optimale service.

Om u te overtuigen hebben wij alle bijkomende voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Onze producten zijn door een Nederlandse fabrikant op maat gemaakt
  • We voorzien u van persoonlijk en vrijblijvend advies
  • We zijn gespecialiseerd en hebben kennis van onze producten
  • U krijgt altijd 15 jaar garantie
  • We zitten al meer dan 25 jaar in het vak en hebben dus de nodige ervaring

Bent u overtuigd van onze producten en onze service, maar twijfelt u over de mogelijkheden met betrekking tot uw woonsituatie? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak met ons en we komen graag de situatie bij u in Vleuten bekijken.

Kom langs vanuit Vleuten of neem direct contact op

Benieuwd naar de opties voor uw huis, naar ons brede assortiment of naar ons advies? Kom langs in onze showroom en we voorzien u graag van professioneel en ervaren advies. Wanneer u een afspraak wenst te maken of vragen heeft over onze kunststof (hef) schuifpuien, kunststof deuren of bijvoorbeeld over onze kunststof kozijnen, kunt u ons bereiken door te bellen naar 030-2387007 of door een mail te sturen naar info@doko-kozijnen.nl. We denken graag met u mee over de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw huis in Vleuten!

Kunststof kozijnen