Kunststof kozijnen De Meern

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Vind bij ons de juiste kunststof kozijnen voor in De Meern

Zoekt u in De Meern naar mooie kunststof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding? Neem contact op met Doko Kunststof Kozijnen. Wij realiseren al sinds 1996 kwalitatieve elementen voor huizen, zoals een kunststof hefpui of schuifpui. Twijfelt u nog tussen het grote aanbod aan kunststof dakkapellen of gevelbekleding? Laat ons u vrijblijvend meenemen in de mogelijkheden met klassieke en moderne modellen. Zo bieden wij kunststof deuren en kozijnen in alle mogelijke kleuren en variaties aan. Wat mogen wij straks voor u monteren in De Meern?

Kunststof kozijnen

Ontdek ons aanbod in kunststof producten

Bij onze showroom in De Meern kunt u terecht voor kunststof:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Gevelbekleding
  • Hef-/Schuifpuien

Kiezen voor onze kunststof kozijnen of deuren is kiezen voor comfort, veiligheid en charme. Zo zijn al onze producten uiterst gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Omdat ze zeer isolerend zijn, zorgen ze voor minder geluidsoverlast, lagere stookkosten én een verhoging in veiligheid. Tot slot zijn al onze kunststof dakkapellen en gevelbekleding zeer aantrekkelijk vormgegeven. Kortom, kies ook voor deze prachtige producten in De Meern!

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Vijf redenen om onze kunststof producten te kopen

Omdat wij staan voor persoonlijkheid en goede service, hebben al veel mensen besloten bij ons hun kunststof deuren of kozijnen te kopen. Geef aan ons uw eisen en wensen voor uw toekomstige kunststof gevelbekleding of dakkapellen door. En laat ons een bezoekje aan uw woning in De Meern brengen. Dan kunnen wij uw gewenste kunststof schuifpui of hefpui inmeten. Aan het opmeten zijn uiteraard geen kosten verbonden. En natuurlijk worden al onze kozijnen op vakkundige wijze gemonteerd.

Om het nog even samen te vatten, wij:

  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Werken met kritisch geselecteerde vakmensen
  • Leveren maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • Geven 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Verkopen kunststof producten met KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Verrijk de meern met onze kunststof dakkapellen, deuren of kozijnen

U vindt onze showroom vol kunststof kozijnen, deuren en kunststof gevelbekleding in De Meern. Wij helpen u hier graag aan uw favoriete kunststof hefpui of schuifpui. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Bel dan naar 030-2387007 of stuur een mail naar info@doko-kozijnen.nl. Bij ons vindt u de mooiste kunststof kozijnen en deuren, kunststof dakkapellen en gevelbekleding, en een kunststof schuifpui en hefpui voor uw huis in De Meern.

Kunststof kozijnen