Kunststof kozijnen Woerden

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ga voor kunststof kozijnen in Woerden

De mooiste kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen of gevelbekleding voor in Woerden vindt u bij Doko Kunststof Kozijnen. Bent u op zoek naar een veilige kunststof hefpui of schuifpui? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met kunststof dakkapellen of gevelbekleding? Of is het toch echt wel tijd nu voor nieuwe kunststof deuren en kozijnen? Bekijk ons ruime aanbod aan klassieke en moderne modellen. Laat u verrassen door de vele variaties en kleuren. Bezoek onze showroom en verrijk uw woning in Woerden met de mooiste kunststof producten!

Hef-schuifpuien

Welk kunststof product wenst u?

Voor heel uw woning in Woerden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kunststof:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Gevelbekleding
  • Hef-/Schuifpuien

Wist u al dat al onze producten zeer aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en veilig zijn? Of u nou kiest voor kunststof gevelbekleding en dakkapellen of juist voor nieuwe kunststof kozijnen en deuren, uw huis wordt er veiliger en mooier van. Bovendien ervaart u straks een stuk minder geluidsoverlast en betaalt u veel minder energiekosten! Onze producten zijn namelijk zeer isolerend. Bent u in Woerden al overtuigd van deze voordelen? Breng een bezoekje aan onze showroom!

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Dit maakt ons uw specialist in kunststof kozijnen

Vergeleken met vele andere, nieuwe aanbieders in kunststof kozijnen, leveren wij al sinds 1996 de mooiste kunststof deuren en kozijnen en kunststof gevelbekleding en dakkapellen. Wij komen graag naar uw woning in Woerden, om daar alvast gratis opmetingen te verrichten. Ook kunt u dan uitvoerig uw wensen en eisen aan ons doorgeven. Deze persoonlijke aanpak leidt altijd tot de perfecte kunststof hefpui of schuifpui. Uiteraard monteren we al onze kunststof kozijnen zeer netjes en vakkundig.

Kies ook voor onze:

  • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Kritisch geselecteerde vakmensen
  • Maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Wenst u kunststof kozijnen, deuren of dakkapellen in Woerden?

Door vanuit Woerden onze showroom te bezoeken, ontdekt u geheel vrijblijvend de mogelijkheden met kunststof kozijnen, deuren, kunststof gevelbekleding en met een kunststof schuifpui of hefpui. Bel met vragen naar 030-2387007 of mail naar info@doko-kozijnen.nl. Wij vertalen uw wensen voor een stevige kunststof hefpui of schuifpui, mooie kunststof dakkapellen of gevelbekleding, of nieuwe kunststof kozijnen en deuren, graag naar kwalitatieve producten voor uw huis in Woerden!

Kunststof kozijnen