Kunststof kozijnen Zeist

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kies bij ons uw kunststof kozijnen uit voor in Zeist

Voor kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen of gevelbekleding in Zeist bent u bij Doko Kunststof Kozijnen aan het juiste adres. Wilt u weten wat de voordelen zijn van een stevige kunststof hefpui of schuifpui? Is het tijd om uw woning een makeover te geven met kunststof dakkapellen of gevelbekleding? Of bent u benieuwd naar alle variaties en kleuren in kunststof deuren en kozijnen? Wij bieden een ruime collectie met klassieke en moderne modellen aan. Breng direct en bezoekje aan onze showroom en vind uw gewenste kunststof producten voor in Zeist!

doko kozijnen bus

Ontdek wat wij zoal van kunststof verkopen

Voor uw woning in Zeist leveren wij de volgende producten van kunststof aan:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Gevelbekleding
  • Hef-/Schuifpuien

Of u nou nieuwe kunststof kozijnen en deuren wenst, of juist op zoek bent naar kunststof gevelbekleding en dakkapellen, wij leveren alleen maar praktische, mooie en veilige producten. Zo staan onze kozijnen voorop wat betreft veiligheid. En omdat ook onze deuren perfect isoleren, profiteert u straks van minder geluidsoverlast en minder energiekosten. Andere voordelen zijn de hoge gebruiksvriendelijkheid en de aantrekkelijke vormgeving. Wenst u dit allemaal ook in Zeist? Neem contact met ons op.

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Ontmoet uw specialist in kunststof kozijnen

Wat ons onderscheidt van vele aanbieders in kunststof kozijnen, is dat wij al sinds 1996 actief zijn. Ook voor uw woning in Zeist hebben wij mooie kunststof deuren en kozijnen en kunststof gevelbekleding en dakkapellen. Geef uw wensen en eisen zorgvuldig aan ons door. Omdat wij een persoonlijke aanpak hanteren, voldoet uw kunststof hefpui of schuifpui straks volledig aan het plaatje dat u voor ogen had. Laat ons eerst geheel kosteloos uw huis opmeten. Zo zorgen we ervoor dat de montage van de kunststof kozijnen perfect en vakkundig gebeurt.

Punten waarop wij ons nog meer onderscheiden:

  • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Kritisch geselecteerde vakmensen
  • Maatwerk producten van de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en gevelbekleding
  • Kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Verrijk uw huis in Zeist met kunststof kozijnen, deuren of dakkapellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in kunststof kozijnen, deuren, een kunststof hefpui, schuifpui, of kunststof gevelbekleding voor uw woning in Zeist? Bezoek direct onze showroom. Bellen mag naar 030-2387007, mailen naar info@doko-kozijnen.nl. Uw wensen voor een nieuwe kunststof schuifpui of hefpui, stevige kunststof dakkapellen of gevelbekleding, of mooie kunststof kozijnen en deuren voor in Zeist, liggen bij onze specialisten in de juiste handen!

Kunststof kozijnen