Kunststof kozijnen Maarssenbroek

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ga voor kunststof producten in Maarssenbroek

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, nieuwe gevelbekleding of nieuwe schuifpuien? Kies dan voor de kunststof producten van Doko Kunststof Kozijnen en maak uw woning in Maarssenbroek veiliger, mooier én beter geïsoleerd! Onze kunststof kozijnen zijn in klassieke en moderne modellen en alle mogelijke variaties en kleuren te krijgen. Wanneer u niet kunt kiezen, helpen onze medewerkers u graag verder in Maarssenbroek. Persoonlijkheid en service staat namelijk voorop bij ons. Daarnaast zijn onze medewerkers hand geselecteerde vakmensen die allen met producten van de hoogste kwaliteit werken. Waarmee kunnen we u helpen in Maarssenbroek?

Kunststof kozijnen

Profiteer van ons uitgebreide assortiment

Wij bieden u naast kunststof kozijnen meerdere producten van hoogstaande kwaliteit. Denk hierbij aan kunststof gevelbekleding, kunststof dakkapellen en kunststof (hef) schuifpuien. Wanneer u bijvoorbeeld voor kunststof kozijnen kiest, dan zorgt u ervoor dat het energielabel van uw woning verbetert. Dit is namelijk een forse besparing op uw energieverbruik. Of kiest u toch liever voor een kunststof schuifpui voor uw woning in Maarssenbroek? Al onze kunststof producten bieden een oplossing voor de lange termijn. Kunststof producten hebben een lange levensduur omdat ze bijna geen onderhoud nodig hebben. Bovendien is kunststof erg sterk, waardoor de producten erg inbraakwerend zijn voor uw huis in Maarssenbroek.

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Ervaar de volgende voordelen wanneer u voor kunststof kiest

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de vele voordelen van kunststof producten voor uw woning in Maarssenbroek? We overtuigen u dan graag door de vele voordelen van ons bedrijf en onze producten op te noemen voor u:

  • Al onze producten zijn door een Nederlandse fabrikant op maat gemaakt
  • We voorzien klanten van vrijblijvend persoonlijk advies
  • We zijn puur gespecialiseerd in kunststof producten
  • We bieden een 15 jaar volledige garantie als standaard
  • We hebben ruim 25 jaar ervaring

kies in Maarssenbroek voor onze kunststof producten

Bent u er al uit? Of twijfelt u nog tussen onze kunststof dakkapellen, schuifpuien, of misschien wel tussen onze kunststof kozijnen, deuren of gevelbekleding? We helpen u graag bij deze keuze door een persoonlijk gesprek bij u thuis aan te gaan. Er kan dan meteen gekeken worden naar uw woonsituatie in Maarssenbroek, zodat de mogelijkheden in kaart kunnen worden gebracht. Wenst u een afspraak te maken of heeft u een vraag? Bel ons gerust op 030-2387007 of stuur ons een mail via info@doko-kozijnen.nl. We kijken er naar uit om onze kunststof producten bij u te plaatsen in Maarssenbroek!

Kunststof kozijnen