Kunststof dakkapellen

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontdek onze dakkapellen van kunststof

Bent u op zoek naar goede kunststof dakkapellen? Neem dan eens een kijkje in de showroom van DOKO Kunststof Kozijnen. Is uw dakkapel van hout zichtbaar verouderd? Wenst u een onderhoudsvrije dakkapel, waarvoor u niet meer om de zoveel jaar het dak op hoeft te gaan? Bezoek dan onze showroom vol kwalitatieve dakkapellen. Elke dakkapel die wij verkopen, wordt inclusief kozijn, boeideel, zijwangen en lood gemonteerd. Kortom, neem contact met ons op, als u interesse heeft in mooie en stevige kunststof dakkapellen.

Zo renoveren wij dakkapellen

Elke dakkapel maken wij volledig op maat. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij er voor zorgen dat uw dakkapel aan al uw wensen en eisen voldoet. Kort gezegd houdt het renoveren van een dakkapel het volgende in:

Eerst verwijderen we het oude glas
Daarna verwijderen we de kozijnen en het raam
Rot hout en oud lood vervangen we vervolgens
Daarna bekleden we de zijwangen met kunststof rabatdelen
We vervangen ook het boeiboord door een kunststof variant
Vervolgens plaatsen we het kozijn incl. dubbelglas HR++
Tot slot vervangen we eventueel de dakbedekking en voeren we het afval af

Kunststof kozijnen
Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Art VArt V
10:19 23 Aug 23
We zijn er blij met de kunststof kozijnen, openslaande deuren en de voordeur die Doko Kozijnen onlangs bij ons heeft geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project was hun professionaliteit en toewijding duidelijk zichtbaar. Inmeet proces was van cruciaal belang en daar heeft Claudio goed rekening gehouden met onze wensen. De installateurs werkten met precisie en zorgden ervoor dat alles perfect paste. De kozijnen zien er niet alleen prachtig uit, maar we merken nu al een aanzienlijk verschil in geluidsisolatie en straks in de winter de isolatie. Ondertussen ook al een stukje service meegemaakt. Na het maken van een afsprak kwammen ze langs om de puntjes op de ï te zetten! We kunnen Doko Kozijnen ten zeerste aanbevelen voor hun uitstekende service! Bedankt!
marcel businkmarcel busink
08:38 27 Mar 23
Onze nieuwe kozijnen zijn geleverd en daar zijn we erg blij mee. Wij hadden via de website een formulier ingevuld en werden al snel gebeld voor een afspraak. Donny was onze adviseur. Fijne vent die alles goed uitlegt en de tijd nam voor ons. Snel daarna kregen wij een vrijblijvende offerte. Toen zijn we nog in de showroom geweest, hier heeft Bruno ons alles laten zien en uitgebreid de tijd voor ons genomen. Nadat we de opdracht hadden getekend nam Claudio contact met ons op voor het inmeten van de kozijnen. Kim heeft daarna de afspraak gemaakt voor de montage. Alles is voorspoedig gelopen. Wat een fijne communicatie in dit bedrijf! En ook nog eens super mooie kozijnen! Erg blij mee!Ga zo door Doko!Gr fam Busink
Ria FokkeRia Fokke
13:13 24 Jan 23
Deze review geef ik op het voor traject. Over de uit te voeren werkzaamheden geef ik oordeel. Komt later.Voor traject: Vriendelijke binnendienst verkoper, absoluut niet opdringerig, luistert goed naar wat je als klant wilt en geeft advies, laat ook zien wat ze te bieden hebben. Laat de voor- en nadelen van je wensen zien, uiteindelijk is het de klant die beslist natuurlijk. Geeft ook heel helder de vervolg stappen aan en verteld ook dat er subsidie op glas en kozijnen zijn in het kader van verduurzamen. Let wel de subsidie moet je als klant zelf aanvragen met de verstrekte gegevens.Wordt vervolgd.....
Kees van DoornKees van Doorn
07:36 02 Nov 22
Mooie showroom met goede voorbeelden.
Leonie HerwijnenLeonie Herwijnen
19:33 16 Mar 22
Doko kozijnen en dakkapel, heeft bij ons in 2 dagen een super mooi dakkapel vervangen in kunststof met rolluiken erin verwerkt. En 4 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Is heel netjes afgewerkt met politie keurmerk sloten en HR ++ glas. Mooie afdichting buiten. Binnenkant afgewerkt met de kleur die bij kozijn past en mooie vensterbank in kleur die bij ons interieur past. Ook het meedenken van de verkopers in de showroom en bij het inmeten gaven ze ons goede tips. Top bedrijf en 15 jaar volledige garantie. Was voor ons een stuk rijden ook voor monteurs om te installeren maar was zeker de moeite waard. Hopen heel lang plezier hiermee te hebben
Jacco TomaJacco Toma
11:15 15 Oct 21
Nadat we een nieuw dakkapel nodig hadden vanwege diverse defecten aan ons oude kappel werden we kundig en vriendelijk geholpen door Ferry en Claudio. We ontvingen snel en een gedetailleerde offerte voor een kappel over de gehele breedte van de woning; waar vervolgens geen verborgen kosten bij kwamen kijken. De dakkapel is daarna op een afgesproken ochtend binnen enkele uren geplaatst.Wat ons betreft is Doko een absolute aanrader en wij komen er in de toekomst zeker terug!
js_loader
Kunststof kozijnen

Nieuw kunststof dakkapel van doko kunststof kozijnen

Een dakkapel maken wij helemaal op maat speciaal voor u. Omdat wij in onze eigen werkplaats zelf de dakkapellen bouwen kunnen wij aan al uw eisen voldoen. Dat wil zeggen: Niks is standaard.

De opbouw van een nieuwe dakkapel bestaat uit:

ZIJWANGEN:

 • Een frame van rachelwerk 45×90 mm.
 • Tussen het frame vulling van schuimisolatie.
 • Aan de buitenzijde voorzien van dampremmende folie.
 • Buitenzijde bekleed met kunststof rabatdelen of een sandwichpaneel in elke ral kleur te leveren.
 • Kunststof boeidelen in de elke ral kleur te leveren.
 • Aansluiting met de dakpannen d.m.v. lood of lood vervanger.


PLAT DAK:

 • Een frame van rachelwerk 50×120 mm.
 • Bovenzijde vloer hout 19 mm.
 • Schuimisolatie platen.
 • EPDM dakbedekking.
 • 2 stadsuitlopen.
 • Zinken daklijst.
Kunststof kozijnen

Als u kiest voor een compleet nieuwe dakkapel

Heeft u interesse in onze dakkapellen, maar beschikt uw huis nog niet over een dakkapel? Laat ons dan een compleet nieuwe variant ontwerpen, vervaardigen en monteren. Wij kunnen zijwangen realiseren voor op een schuin dak, maar ook als u een plat dak heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor een dakkapel. Wij realiseren deze producten immers al sinds 1996. Uiteraard staan wij niet stil, maar passen wij onze technieken steeds aan op de nieuwste ontwikkelingen. Graag wijzen wij u op nog meer redenen om voor ons te kiezen. Wij bieden u:

 • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Kritisch geselecteerde vakmensen
 • Maatwerk producten van hoge kwaliteit
 • 15 jaar garantie op kozijnen, deuren en dakkapellen
 • Kunststof producten met het KOMO keurmerk en SKG certificaat 2**

Overtuigd? Breng direct een bezoekje aan onze showroom!

Bekijk onze collectie aan kunststof dakkapellen

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met dakkapellen van kunststof? Kom dan langs onze ruime showroom. Heeft u vragen? Bel dan naar 030-2387007 of stuur een e-mail naar info@doko-kozijnen.nl. Wij inspireren en adviseren u graag over alle opties met kunststof dakkapellen!

doko kozijnen monteur
doko kozijnen bus

15 jaar volledige garantie

Kunststof kozijnen