Hoe energiezuinig zijn kunststof kozijnen?

Doko Kunststof Kozijnen
4.2
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Terug naar overzicht
KDI177 Doko Kunststof Kozijnen

De energiezuinigheid van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Ze hebben weinig onderhoud nodig, hebben een mooie uitstraling en kunnen een woning energiezuiniger maken. Maar zijn kunststof kozijnen wel zo energiezuinig? En hoe energiezuinig zijn ze dan? Doko Kozijnen vertelt u graag meer over de energiezuinigheid van kunststof kozijnen.

Betere isolatie

Kunststof kozijnen zorgen voor een betere isolatie. Wanneer u kunststof kozijnen heeft, kunt u de warmte in de winter binnen houden, terwijl u de warmte in de zomer juist buiten houdt. Hierdoor is uw woning het hele jaar door comfortabel. En dat niet alleen, door het warmteverlies te minimaliseren, kunt u aanzienlijk besparen op de energiekosten. Alleen hierom zijn kunststof kozijnen al energiezuinig. Ze bieden u een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Minder tocht

Wist u dat de meeste warmte verloren gaat via ramen en deuren? Zo komt het vaak voor dat er in verouderde kozijnen kieren en gaten ontstaan, waardoor het gaat tochten. Kunststof kozijnen hebben dit niet. Ze zorgen ervoor dat er minder lucht van buiten naar binnen lekt, of andersom. Hierdoor maakt u uw woning met kunststof kozijnen energiezuinig.

Lange levensduur

In tegenstelling tot houten kozijnen zijn kunststof kozijnen bestand tegen vocht, schimmel, rotten en corrosie. Dit betekent dat kunststof kozijnen energiezuinig zijn, maar dit ook blijven. Ze behouden hun isolerende eigenschappen, waardoor er ook na verloop van tijd geen warmte verloren zal gaan. Als u eenmaal kunststof kozijnen heeft, kunt u er nog lang van genieten.

Kies voor de kunststof kozijnen van Doko Kozijnen

Met de kunststof kozijnen van Doko Kozijnen maakt u uw woning niet alleen energiezuiniger, maar ook veiliger en mooier. Verder bieden ze goede geluidsisolatie tegen lawaai van buiten. En is ook de gebruiksvriendelijkheid van de kozijnen het benoemen waard. Zo kunt u een kozijn van ons met slechts één handbeweging openen of op de ventilatiestand zetten. Wij hebben kunststof kozijnen voor u die naadloos aansluiten bij het karakter van uw woning. Gaat u voor een moderne variant in een opvallende kleur? Of kiest u toch voor een kozijn met een klassieke houtlook, waarvan de houtnerf niet van echt hout te onderscheiden is? Al onze kunststof kozijnen zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze zorgen voor een forse besparing op uw energieverbruik! Wilt u snel een offerte of heeft u advies nodig? Vul het contactformulier in. We zijn ook telefonisch te bereiken via 030 – 238 70 07 en per mail via info@doko-kozijnen.nl.