• 25+ jaar ervaring
  • Perfecte montage
  • Erkende keurmerken
  • Uitstekende service
  • 15 jaar volledige garantie

Referenties

2

Na de garantie, matige communicatie

Als je kunststof panelen hebt laten monteren ga je er vanuit dat je voorlopig geen onderhoud nodig hebt, maar na 12 jaar al blakert het af op de zuidzijde, volgens de vorige bewoners, nu is het advies om het te vervangen, daar laat je toch geen kunststof voor monteren.
- Wijk bij Duurstede
10

Vakmannen

Ik kan alleen maar positief zijn over Doko. Twee dakkapellen zijn geplaatst en het ziet er heel goed uit. Echt vakmanschap, vriendelijk, goed service. Kortom hier voel je je echt klant!
- Gouda
9

Goede kwaliteit, prima service, netjes gewerkt.

Goed meegedacht met onze wensen en de mogelijkheden.
- Vleuten
10

Perfect maar communicatie is een verbeterpunt

Een aantal jaren geleden al offerte gehad voor de verbouwing. Door tegenslag bij ons kon dit niet door gaan. Nu een aantal jaren later konden de tekeningen zo op tafel gelegd worden. We waren dus niet uit het bestand gehaald. Verbouwing wat inhoudt alle kozijnen, schuifpui ( oude schuifpui was kleiner dus er is een stuk muur weggehaald ), voordeur en alle panelen rondom het huis hebben ze aangepakt. Dit tot volle tevredenheid van ons. Wij hebben zelf niets hoeven te herstellen aan muren, tegelwerk e.d. Ze hebben alles keurig netjes opgeruimd. Ze hebben meegedacht om de nieuwe tegelvloer zo te leggen dat het goed aan het kozijn zal passen. Vol lof over het team wat bij ons gewerkt heeft. Maar de rest punten worden niet zo goed opgepakt. Jammer want dit verpest een beetje het werk wat het team voor ons had gedaan. Het is wel goed gekomen maar het heeft bijna 5 maanden geduurd. Communicatie stoornis tussen personeel en Donny is volgens ons het probleem.
- Maarssenbroek
10

Al met al dikke prima!

Goede kwaliteit, prima service, vriendelijk personeel, netjes afgewerkt. Geen rotzooi achtergelaten ondanks slechte weer. Dik tevreden.
- Nieuwegein
1

We zijn meerdere malen langs geweest voor een offerte, maar na 3 maanden nog steeds niet gehoord.

Een jaar geleden hebben wij een offerte laten maken, maar waren het niet eens met de constructie en hebben het op dat moment niet doorlaten gaan. Na een maand heeft mijn man opnieuw gebeld voor een nieuwe offerte en zou teruggebeld worden. Helaas is dat nooit gebeurd en zijn wij 3 maanden opnieuw langs geweest en hebben opnieuw alles doorgesproken. Er zou een nieuwe offerte binnen 1 week binnenkomen met de post. Helaas na 3 maanden en na een aantal keer bellen nog steeds niets gehoord.
- Nieuwegein
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle deuren en kozijnen zijn vakkundig geplaatst. En alles is binnen de afgesproken tijd geplaatst . Dit alles naar volle tevredenheid .
- IJsselstein
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was door vrienden al gewaarschuwd dat het een eerlijk en betrouwbaar bedrijf zou zijn,de verkopers weten veel van hun producten en tijdens het gesprek kwam dit ook tot uiting. de monteurs hebben uitstekend werk verricht en deden vaak meer dan ze zouden moeten doen, elke avond werd het opgeruimd en de volgende dag weer vrolijk aan het werk. tijdens het opmeten kwam Donny met diverse opmerkingen en aanbevelingen dat we het beter zo of zo zouden kunnen doen{ dat is de ervaring} de factuur kwam overeen met de begroting dus prima. ik zou dit bedrijf dus ook zeker aanbevelen.
- Kockengen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongeveer 5 jaar geleden hebben wij door Doko kunststof kozijnen laten plaatsen. Elke keer als er iets is, komen ze gelijk langs om het op te lossen. Deze week hadden we de deur met een ijzeren stang beschadigd. Binnen een week hadden ze het kosteloos gerepareerd. Top service!
- Maarssen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week zijn al onze kozijnen vervangen,schuifpui en een dakkapel geplaatst. Wij zijn ontzettend tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Vriendelijk, leuk personeel die alles keurig hebben afgewerkt. We hebben nog een klein probleempje door een fabrieksfout maar hebben er alle vertrouwen in dat dat netjes wordt opgelost. Als straks alle puntjes op i zijn gezet krijgt Doko van ons een dikke 10!!!!
- Nieuwegein
55 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave