• 20+ jaar ervaring
  • Perfecte montage
  • Erkende keurmerken
  • Uitstekende service
  • 15 jaar volledige garantie

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Nieuwe kunststof dakkapel

Een dakkapel maken wij speciaal voor u helemaal op maat. Omdat wij in onze eigen werkplaats zelf de dakkapellen bouwen, kunnen wij aan al uw eisen voldoen. Dat wil zeggen: Niets is standaard!

Renovatie van uw dakkapel

Stel voor… U heeft een dakkapel van hout en die is in slechte staat, en u zou graag willen dat u daar geen omkijken meer naar had en u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om te schilderen, dan kunnen wij uw dakkapel een renovatie beurt laten ondergaan. Dit houd het volgende in: Een nieuw kunststof kozijn, nieuw kunststof boeideel, nieuwe kunststof zijwangen en het lood vervangen zodat u een totaal gerenoveerde dakkapel heeft.

Een nieuwe dakkappel of uw huidige laten renoveren? Neem gerust contact met ons op.

Openslaande deuren

Met een deur van Doko Kunststof kozijnen haalt u letterlijk en figuurlijk kwaliteit in huis!

Veiligheid is dat goede gevoel wanneer men de deur achter zich sluit en zich eenvoudigweg thuis voelt. De kunststof deuren zijn er in alle kleuren, soorten en maten en altijd beveiligd met een vijfpuntsluiting en kerntrekbeveiliger. Tevens ontvangt u 15 jaar volledige garantie, ook op het hang en sluitwerk. Wilt u ook openslaande deuren op maat? Nemt gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gevelbekleding

Uw gevel opnieuw bekleden?

Kies dan voor kunststof rabatdelen! natuurlijke uitstraling, onderhoudsarm en UV bestendig. Kunststof gevelbekleding is kleurecht en ongevoelig voor schimmels en andere rottingsprocessen. Wilt u een nieuwe gevelbekleding? Neem dan contact met ons op.

Gehele Woning

Gehele Woning

Gehele woning voorzien van Doko Kunststof Kozijnen betekend 15 jaar lang zorgeloos genieten! Wilt u nieuwe kozijnen voor uw hele woning neem dan contact met ons op.

Voordeuren

Met een deur van Doko Kunststof kozijnen haalt u letterlijk en figuurlijk kwaliteit in huis!

Veiligheid is dat goede gevoel wanneer men de deur achter zich sluit en zich eenvoudigweg thuis voelt. De kunststof deuren zijn er in alle kleuren, soorten en maten en altijd beveiligd met een vijfpuntsluiting en kerntrekbeveiliger. Tevens ontvangt u 15 jaar volledige garantie, ook op het hang en sluitwerk. Opzoek naar een nieuwe voordeur? Neem dan contact met ons op.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Plan Kozijn